StiriONG – Braun & Partners Network deschide o filiala in Bucuresti

0
braun-partners-network-deschide-o-fili-800t-1683385

Compania Braun & Partners Network, care pune la dispozitia companiilor locale si multinationale consultanta de CSR (responsabilitate sociala corporatista) si comunicare, isi deschide o filiala in Bucuresti, se arata intr-un comunicat al companiei.

Braun & Partners Romania ajuta companiile cu servicii create pe metodologiile internationale, introducand astfel standardul de raportare GRI (Global Reporting Initiative) pe pietele locale. Deasemenea, o evaluare a performantei in CSR a companiilor de top este schitata pe baza metodologiei organismul international Accountability. Un alt program al companiei este Good CSR, care va fi implementat si in Romania si va prezenta rapoarte scurte de tip GRI.

Deschiderea filialei in Bucuresti incheie prima etapa a expansiunii regionale a grupului. Astfel,  Braun & Partners Network ofera servicii de management de CSR si consultanta strategica bazata pe experienta internationala, precum si o metodologie si filosofie solide pentru companiile locale si multinationale in 4 tari din regiune: Romania, Polonia, Bulgaria si  Ungaria.

Un studiu realizat de catre grup in trei tari din regiune a contribuit la sporirea interesului in CSR al  stakeholderilor, in special al consumatorilor si al angajatilor.  Acest studiu a sugerat companiilor ca in aceasta regiune, performanta in CSR si raspunderea acestora reprezinta un instrument si un indice important al reputatiei, eficientei si succesului in afaceri al companiei.

In momentul luarii de decizii, 58% dintre bulgari, 48% dintre maghiari si 46% dintre polonezi asteapta companiile sa ia in considerare nu numai valorile actionarilor cat si ale angajatilor, consumatorilor, organizatiilor non-guvernamentale si ale altor parti interesate. Aceste rezultate se alinieaza tendintelor internationale care afirma ca  performanta in responsabilitate sociala, operatiunile responsabile si raportul catre stakeholderi au un rol esential in obtinerea succesului in afaceri.