StiriONG – BRD-Groupe Société Générale lanseaza in Romania cea de-a cincea editie a Citizen Act

0

articol din “ACTUALITATEA”

brd-groupe-societe-generale-lanseaza-in-3448t-3734434

BRD-Groupe Société Générale lanseaza in Romania cea de-a cincea editie a Citizen Act, un business game pe teme de responsabilitate sociala, la care participa in mod traditional numeroase universitati din tari din Europa, Africa, bazinul Marii Mediterane, America de Nord si Asia.

Pentru a participa la Citizen Act, studentii trebuie sa formeze echipe de cate trei membri apartinand aceleiasi facultati si impreuna vor concepe un proiect bancar care sa aiba in centrul sau responsabilitatea sociala si de mediu.

Termenul-limita de inscriere este 5 decembrie 2010.

Pentru inscriere, studentii  trebuie sa completeze un formular de participare, pana pe 5 decembrie, accesibil pe site-ul www.citizenact.com.

Alaturi de formular, echipele trebuie sa trimita organizatorilor proiectul lor sub forma unei prezentari PowerPoint, de maximum 4 slide-uri. Aceasta prezentare va reprezenta schita proiectului de CSR pe care il va realiza ulterior echipa.

45 dintre echipele inscrise in competitia internationala, selectate de un juriu, vor participa la evenimentul de lansare a competitiei, in luna februarie 2011, la Paris.Timp de o zi, 135 de studenti din toata lumea ii vor intalni pe expertii in CSR ai Société Générale si vor participa la workshopuri despre “cum sa construiesti un business plan” sau “cum sa folosesti retelele sociale pentru promovarea proiectului”.

Echipele selectate, sustinute de mentori din BRD si Société Générale, isi vor dezvolta proiectul si il vor comunica creativ cu ajutorul unui wikiblog, pus la dispozitie de organizatori.

10 echipe din toata lumea vor intra in finala si isi vor prezenta proiectele in fata unui juriu, in cadrul unui eveniment ce va avea loc la Paris, in luna aprilie 2011. Vor fi alese 3 echipe castigatoare care vor primi ca premii excursii in valoare de 5.000 EUR, 3.000 EUR si respectiv 2.000 EUR. Angajatii Grupului Société Générale vor acorda, prin vot, un premiu special in valoare de 2.000 EUR.

La editia de anul trecut a concursului s-au inscris 181 de echipe din 24 de tari. Din Romania au participat la concurs 33 de echipe reprezentand 10 universitati, 3 echipe fiind selectate pentru Opening Meeting.

Sursa: bankingnews.ro