StiriONG – Bulevardul Kiseleff a fost transformat in Via Sport

0
bulevardul-kiseleff-a-fost-transformat-3031t-6030927

Bulevardul Kiseleff, cunoscut mai nou si sub numele de Via Sport, a reunit aproximativ opt mii de bucuresteni in weekend-ul de debut 16 – 18 iulie. Via Sport a sunat gong-ul de debut, vineri, 16 iulie la orele 22:00.

Bucurestenii au preferat sa inlocuiasca barurile si terasele de weekend cu bulevardul Kiseleff, noua arena de sport pe timp de vara. Mesele de ping-pong si fusbal, terenurile de tenis de picior, de badminton si basket, pistele pentru biciclisti, toate acestea au fost ocupate pana in zorii zilei.

Ca acest proiect sa poata fi implementat au fost necesare: “1800 de ore de munca, 21 de semnaturi si stampile 15 furnizori, 500 de ore de convorbiri telefonice, sute de Kilometri parcursi cu masina, 8.000 de participanti, 500 de biciclisti, 150 de rolleri.” a declarat Alex Laur, Project Manager – Via Sport.

Proiectul este sprijinit de autoritatilor locale, Primaria Municipiului Bucuresti, Brigada Politiei Rutiere, Administratia Strazilor, Politia Romana, Jandarmeria Romana, ALPAB si ENEL.