StiriONG – Burse pentru masteranzii si doctoranzii romani in valoare de 1.500.000 USD

0

In perioada 15 aprilie – 15 iunie 2010 se vor desfasura inscrierile pentru cel mai amplu program national de burse private pentru masteranzi si doctoranzi, „Orizonturi Deschise”, derulat de Fundatia Dinu Patriciu pentru al treilea an consecutiv.

„Orizonturi Deschise” se adreseaza tinerilor care doresc sa urmeze programe de master sau doctorat la cel mai inalt nivel, in cadrul universitatilor de prestigiu din afara tarii. Pentru a se inscrie, candidatii trebuie sa fie cetateni romani si sa sa fie admisi la universitati de top din lume.

Prin acest program, Fundatia Dinu Patriciu acorda anual 100 de burse in valoare individuala de 15.000 USD pe an, pe toata perioada programului de pregatire.

„Este foarte important sa ii incurajam pe tinerii romani sa se specializeze la cele mai bune universitati din lume si mai ales sa se intoarca apoi in tara pentru a implementa ceea ce au invatat”  declara Tincuta Baltag, Director General al Fundatiei Dinu Patriciu.

Cei interesati se pot inscrie completand formularul online care poate fi accesat intre 15 aprilie si 15 iunie 2010 la adresa de internet https://candidatiorizonturideschise.fundatiadinupatriciu.ro/, urmand sa trimita prin posta, la adresa Fundatiei (Bld. Mircea Eliade, numarul 2, sector 1, Bucuresti), dosarul de candidatura, cu toate documentele necesare. In data de 18 iulie a.c. se va face publica lista beneficiarilor programului pentru anul academic 2010-2011.

Detaliile complete ale programului, dar si formularul de inscriere online sunt disponibile la adresa http://www.fundatiadinupatriciu.ro/ro/orizonturi-deschise.