StiriONG – Campania ''Verde crud'' a mobilizat sute de cetateni

0

In cadrul campaniei “Verde crud”, salvamontistii din Sinaia au salubrizat o zona greu accesibila de pe unul din malurile raului Prahova. Campania se desfasoara in perioada 16 – 29 aprilie, potrivit Agerpres.

Purtatorul de cuvant al Primariei Sinaia, Madalina Rosu, a declarat ca salvamontistii au adunat zeci de saci de gunoaie, actiunea lor desfasurandu-se cu dificultate, fiind nevoiti sa actioneze prinsi de o coarda.

Campania ”Verde crud” a mobilizat, de la debutul ei, sute de cetateni, elevi, reprezentanti ai ONG-urilor din Sinaia si chiar jandarmi montani care s-au oferit voluntari pentru salubrizarea orasului.

In cursul acestei saptamani, peste 40 de copii de la Centrul de Plasament Sinaia, insotiti de 20 de angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova au salubrizat zona din jurul Castelului Peles din Sinaia.

La actiunea de curatenie au luat parte chiar si copii de la gradinitele din localitate, care au contribuit la infrumusetarea orasului plantand flori in curtile institutiilor de invatamant.

Primarul Vlad Oprea a fost prezent in patru cartiere din oras, unde s-a incheiat campania de salubrizare si a acordat cetatenilor iesiti la curatenie audiente publice.

Sursa: adevarul.ro