StiriONG – Cat de mult conteaza la angajare cursurile si voluntariatul in ONG-uri?

0

articol din “ACTUALITATEA”

cat-de-mult-conteaza-la-angajare-trainin-3511t-2698781

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile are placerea sa va invite miercuri, 3 noiembrie 2010, incepand cu ora 09:00, la dezbatere in cadrul seminarului cu tema: “Organizatiile neguvernamentale promotoare ale educatiei non-formale si informale”.

La acest eveniment au prioritate persoanele implicate in educatia informala si non-formala, din ONG-uri sau companii, in limita celor 15 locuri disponibile.

In cadrul acestui seminar vor fi dezbatute pe larg modalitatile in care organizatiile neguvernamentale participa la stimularea formarii continue a tinerilor si adultilor. Vo fi abordate avantajele pe care le au la angajare persoanele implicate in activitati de voluntariat sau care participa la cursurile de dezvoltare personala si profesionala desfasurate de ONG-uri si care sunt atitudinile angajatorilor fata de acestea.

Cea de-a doua parte va fi dedicata identificarii solutiilor strategice pentru stimularea implicarii in formarea continua a adultilor. In cadrul a doua grupuri de lucru, participantii vor reuni propuneri pentru elaborarea celor mai potrivite solutii in acest sens.

Pentru participantii din afara Bucurestiului, vor fi decontate integral cazarea, masa si transportul. Informatii suplimentare despre programul evenimentului si vorbitori, va rugam sa gasiti in agenda evenimentului.

Seminarul va avea loc in Bucuresti, Hotel Ramada Parc, Sala Meridiane, Bd. Poligrafiei, nr. 3-5.

Pentru inscrieri va rugam sa accesati Calendarul de evenimentelor din cadrul portalului www.invatapentrutine.ro sau sa trimiteti un mesaj cu datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, organizatie/companie, e-mail, telefon si orasul din care proveniti) pana cel tarziu marti, 2 Noiembrie, ora 16.00, la adresa [email protected], persoana de contact Ruxandra Palade- Organizator Evenimente.

Va asteptam pentru a cauta impreuna noi argumente si solutii pentru stimularea implicarii tinerilor si adultilor in formarea continua!