StiriONG – Centrul Bucurestiului se muta in Parcul Kiseleff la ”Capitala Bucuriei”!

0
centrul-bucurestiului-se-muta-in-parcul-1787t-9016889

Primaria Sectorului 1 impreuna cu Asociatia de Turism si Ecologie Carpatia organizeaza in preajma Sarbatorilor de iarna ”Capitala Bucuriei”.

Una dintre cele mai frumoase zone ale Bucurestiului – Parcul Kiseleff – imbraca haine de sarbatoare si devine centrul distractiei din Capitala. Pana pe 18 decembrie in fiecare week-end si dupa 18 decembrie in fiecare zi, sunteti asteptati cu totii.

Intre 27 noiembrie si 24 decembrie, Parcul Kiseleff va gazdui targuri de cadouri, de antichitati si produse culinare, precum si concerte de muzica pentru toate gusturile.

Prima editie a targului, organizata intre 27 si 29 noiembrie, este dedicata iubitorilor de antichitati si produse mestesugaresti. Peste 80 de expozanti de obiecte de anticariat vor incanta iubitorii de arta veche cu expozitii de filatelie, numismatica, icoane, decoratiuni interioare, carte veche si multe alte antichitati veritabile.

Pentru cei mici, organizatorii targului au pregatit numere de animatie si spectacole de magie. De asemenea, in cadrul targului va exista o zona destinata produselor culinare, situata pe aleea principala a parcului mare. La cele 35 de casute, vizitatorii vor gasi preparate din carne, branzeturi, turta dulce, halvita, produse apicole, magiun, braga si produse bio.

Targul de Antichitati  este parte a unei serii de evenimente dedicate sarbatorilor de iarna, organizate sub deviza “Capitala Bucuriei”.