StiriONG – Conceptul de leadership – prezentat de AIESEC Iasi

0

AIESEC Iasi a organizat, pe data de 25 septembrie, conferinta Leadership Gala, singurul eveniment din Iasi care promoveaza conceptul de leadership. Evenimentul a reunit peste 100 de reprezentanti ai mediului corporate, Alumni AIESEC si membri ai organizatiei.

Scopul principal al evenimentului a fost reprezentat de promovarea si sustinerea notiunii de leadership din perspectiva organizatiei internationale AIESEC si prin faptul ca membrii acesteia au posibilitatea sa isi dezvolte si manifeste aceasta abilitate, prin cultura organizationala, proiectele si departamentele organizatiei. 

Prin acest eveniment AIESEC Iasi permite membrilor sai sa-si dezvolte si manifeste abilitatile de leadership prin cultura organizationala, proiectele si departamentele sale”, a afirmat Florina Ratu, coordonatorul acestei editii a Leadership Gala.

O noutate a editiei Leadership Gala 2009 a constat in lansarea unei noi generatii de Alumni ai AIESEC Iasi, o noua generatie de lideri ai mediului local. AIESEC faciliteaza astfel legatura dintre fostii membri ai organizatiei si companiile din mediul local.

Ne dorim ca cei aproximativ 100 de tineri pe care ii integram in AIESEC Iasi sa aiba aproape modele de leadership pentru ca mai apoi sa aduca un impact pozitiv in societate”, a declarat Manuela Birsan, presedinte AIESEC Iasi.

Anul acesta, speakeri nationali au prezentat discursuri pe tema leadership-ului, dupa cum urmeaza:

1. Remus Anea, Alumni AIESEC Iasi.

2. Sorin Tudor, Managing Director la Project 365 Communication. Are o experienta de 15 ani in comunicare, ocupand printre altele si functia de PR Specialist la Leo Burnett &Target.

 3. Pieter Andries Swanepoel este ambasadorul Africii de Sud in Romania. Excelenta Sa are o experienta de peste 40 de ani in diplomatie, tocmai pentru aceasta fiind numit sa reprezinte tara sa prin nou infiintata ambasada din Romania.

4. Invitat special, Mihaela Feodorof, consultant de cariera cu o experienta de peste 16 ani in domeniul bancar si al Resurselor Umane.