StiriONG – Concert caritabil pentru Copiii Miei pe 3 iunie la Clubul Taranului

0
concert-caritabil-pentru-copiii-miei-pe-2658t-6177215

Alexandru Andries, Dan si 6Fingers de la trupa byron, grupul See Seven, Sorin Romanescu, George Baicea, Elena Bokor si Alexandra Potanga se strang joi, 3 iunie, la Clubul Taranului pentru Copiii Miei

Mia si Costel au cea mai mare familie. Fiecare din cei 75 de copii crescuti in familia lor de-a lungul anilor are povestea lui. O poveste despre curajul de a incepe o noua viata. Cei doi parinti au reusit sa le redea acestor copii zambetul, increderea si lumina din ochi. Acum, copiii Miei fac cursuri de arta, muzica, limbi straine, teatru si multe altele. Toate acestea pentru a le da sansa de a-si descoperi drumul in viata.

Unii dintre ei au ajuns bursieri la facultati de arta, altii au luat premii la concursuri nationale de pictura, sport sau muzica. Au in continuare nevoie de sprijinul tuturor celor care isi doresc sa li-l acorde.

Concertul caritabil va avea loc joi, 3 iunie, incepand cu ora 20.30 la Clubul Taranului, in soseaua Kiseleff 3 (intrarea Monetariei). Alaturi de Copiii Miei vor fi Alexandru Andries, grupul See Seven, Sorin Romanescu, Dan si 6Fingers de la trupa byron, George Baicea, Elena Bokor si Alexandra Potanga.

Biletele se pot procura la intrarea in Clubul Taranului. Toate fondurile rezultate in urma concertului se vor duce catre fundatia “Mia’s Children”.