StiriONG – Conferinta Autism Romania – 23 aprilie 2010

0

Pe 23 aprilie 2010, va avea loc Conferinta „Educatia – pilon central in dezvoltarea persoanei cu autism si un drept” la Hotelul Ibis, Sala Brancusi, din Bucuresti, organizata de Autism Romania. Conferinta este primul eveniment dedicat educatiei copiilor, tinerilor si adultilor cu autism din Romania.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului „Un punct de sprijin pentru familiile cu copii cu autism”, finantat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European (SEE), si realizat in parteneriat cu Centrul de Resurse Juridice si Asociatia Creativ, si va reuni reprezentanti ai autoritatilor statului, ai formatorilor si ai beneficiarilor.

Misiunea acestei conferinte este de a puncta principalele probleme privind educatia copiilor,  tinerilor si adultilor cu TSA – accesul la instruire si educatie, repectiv calitatea educatiei, prezentarea de bune practici in domeniul educatiei ante, prescolare si scolare, educatia permanenta; impartasirea de informatii, idei si experiente ale celor prezenti.

Pentru informatii legate de inscriere, vizitati site-ul www.autismromania.ro.