StiriONG – Copiii iti arata cum poate fi Lumea ta. Curata!

0

Fundatia Prais desfasoara programul “Lumea ta? Curata!”, prin care 2.200 de elevi si peste 100 de profesori din 34 de scoli din Bucuresti au colectat 4.540 kilograme de hartie si 835 kilograme de plastic.

Peste 500 de copii s-au inscris cu obiecte de arta decorativa, realizate din materiale reciclabile, in concursul „Lumea ta? Curata!” si au scris compuneri tematice, expuse pe site-ul campaniei.

Printre participanti se numara 100 de elevi de la Scoala Generala din Comuna Masloc, judetul Timisoara, 30 de elevi de la Scoala Generala din satul Vanatori, judetul Arad sub coordonarea echipei Smithfield Ferme, precum si 119 copii de clasa a IV-a ai angajatilor din cele trei divizii ale Lafarge Romania.

Pe data de 1 iunie, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Fundatia Prais organizeaza vernisajul expozitiei de obiecte de arta decorativa din materiale reciclabile, care va cuprinde cele 96 de lucrari castigatoare la nivelul fiecarei scoli, realizate in cadrul proiectului.

Initiativa nationala „Lumea ta? Curata!” face parte din platforma de comunicare LOHAS (Lifestyles of Health and Sustainability) lansata de Prais Corporate Communications in Romania, in luna mai 2008.