StiriONG – Cupa Rotary Brasov – turneu de tenis cu scop caritabil

0

Primul turneu de tenis pentru amatori si veterani din anul 2010 va avea loc in perioada 6-9 mai la Clubul Sportiv Dinamo Brasov.

Organizat de ROTARY CLUB BRASOV si DINAMO BRASOV, turneul are ca scop strangerea de fonduri pentru proiectul rotarian derulat in beneficiul persoanelor varstnice cu venituri foarte mici si fara sprijin familial din Brasov.

Aflata la a treia editie, CUPA ROTARY BRASOV la tenis de camp reprezinta un bun prilej pentru amatorii sportului alb de a imbina o pasiune, cu ocazia de a sprijini pe cativa dintre membrii defavorizati ai societatii noastre.

Turneul se adreseaza jucatorilor care au peste 30 de ani. Vor fi mai multe tablouri de concurs, pe categorii de varsta si experienta: la simplu – vor exista tablouri pentru categoriile 30-44 ani, 45-54 ani si +55 ani, in timp ce la dublu vor fi 2 categorii: dublu open (perechi formate din jucatori amatori) si dublu gold (perechi formate dintr-un amator si un profesionist).

Proiectul de sprijinire cu pachete alimentare de baza lunare a batranilor cu venituri mici a fost demarat in anul 2004 de catre Clubul Rotary Brasov.

Daca initial clubul oferea asistenta pentru 75 de varstnici, in prezent numarul pachetelor lunare oferite prin intermediul Serviciului pentru Persoane Varstnice a ajuns la 300.  Astfel 300 dintre cei mai defavorizati membri ai comunitatii locale primesc in fiecare luna un pachet cu alimente de baza constand in: faina, zahar, ulei, margarina, malai, orez si carne de pui.

Inscrierile se pot face pana la data de 5 mai, fie prin telefon (0723.294750), email ([email protected]), sau direct la secretariatul Clubului Sportiv Dinamo.