StiriONG – “Descult in iarba” s-a lansat cu succes la Street Delivery 2010

0
descult-in-iarba-s-a-lansat-cu-succes-2850t-8822954

“Descult in iarba” s-a lansat in strada in perioada 11- 13 iunie, prin participarea la fenomenul bucurestean Street Delivery 2010. Pentru 3 zile, spatiul special amenajat pentru vizitatori de Verdessenza pe strada Arthur Verona, a fost paradisul verde al orasului.

In cele trei zile echipa Verdessenza a vorbit tutoror celor care se perindau pe strada despre cum ne dorim sa traim in acest oras. Trecatorii au fost invitati sa se aseze in iarba racoroasa, sa citeasca pe indelete o carte intr-un sezlong confortabil, sa asculte o piesa de virtuozitate la pian; copiii au fost indemnati sa asculte povesti la firul ierbii. Intr-un cuvant au fost invitati sa se opreasca, sa se aseze, sa spuna “stop!” alergaturii urbane in care se lasa prinsi zi de zi.

In cadrul evenimentului s-au strans donatii pentru Fundatia Carturesti in valoare de 2100 de lei si pentru GIA (Group Initiative for Animals).

Proiectul “Descult in iarba” vrea sa creeze cetateanului urban un spatiu ambiental minim in care sa poata evada din constructiile de beton si sticla, respectiv din automatismele si formalismul zilnice, dupa ce ii va fi revelat sau amintit cat de firesc si necesar este acest lucru.

Mai multe detalii pe http://www.descultiniarba.ro