StiriONG – Dezbatere publica „efectele non-motorii ale bolii parkinson”

0
dezbatere-publica-efectele-non-motorii-4251t-7374754

Asociatia Anti Parkinson impreuna cu Patronatul Farmacistilor din Romania si Societatea Nationala de Medicina Familiei organizeaza azi, 03 iunie 2011, orele 12.00 in Amfiteatrul Catedrei de Fiziologie din cadrul UMF, prima editie a Dezbaterii Publice „Efectele non-motorii ale bolii Parkinson”.

Acest eveniment interactiv isi propune sa realizeze un dialog interdisciplinar care sa aiba ca rezultat clarificarea situatiei reale a pacientilor Parkinson – numarul exact si posibilitatile de sprijin al acestora.

Consideram ca astfel de evenimente fac diferenta in nivelul de abordare al bolii atat de catre specialistii din sistem cat si in viata pacientilor; totdodata evidentele existentei si nevoilor pacientilor nu vor mai putea fi negate de catre autoritati.” sustine Ioana Cacovean, presedinte Patronatul Farmacistilor din Romania.

Evenimentul este de tip dezbatere publica si in cadrul acestuia vor participa pacienti, farmacisti, medici de familie, medici specialisti, reprezentanti autoritati – Ministerul Sanatatii, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, mass-media.