StiriONG – ECCO lanseaza a doua editie a campaniei “Copii pentru copii”

0
ecco-lanseaza-a-doua-editie-a-campaniei-2713t-3177723

Cea de-a doua editie a campaniei umanitare “Copii pentru Copii” se va desfasura intre 21 mai si 20 iunie. In cadrul acestei campanii, copiii sunt invitati sa doneze orfelinatelor pantofii pe care nu ii mai folosesc.   

Campania se va desfasura în toate magazinele ECCO din tara – Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi si Cluj. Pentru fiecare pereche de incalţaminte daruita, donatorul va beneficia de o reducere de 15% la orice articol de incaltaminte ECCO, din colectia  de copii. Pantofii stransi vor fi mai intai supusi unui proces de igienizare si reconditionare, iar apoi oferiti catre mai multe orfelinate din tara, numarul acestora fiind stabilit in funcţie de cantitatea de pantofi donati.

In urma campaniei de anul trecut, peste 200 de copii din orfelinatele din Bucuresti si Cluj au primit perechi de pantofi donate de clientii ECCO.

“Prin intermediul campaniei Copii pentru Copii speram sa aducem un zambet pe chipul cat mai multor micuti, iar aceasta depinde foarte mult de fiecare dintre noi. Asteptam cat mai multe perechi de pantofi folositi pe care sa le reconditionam si sa le oferim unor copii dezavantajati, pentru care orice mica atentie poate da nastere unei mari bucurii”, a declarat Victor Tighinean, directorul ECCO Romania.

Sursa : csr-romania.ro