StiriONG – FAIR PLAY Anti-Corruption Youth Voices – competitie anticoruptie, destinata tinerilor artisti

0

articol din “ACTUALITATEA”

FAIR PLAY Anti-Corruption Youth Voices este o competitie globala destinata artistilor / grupurilor tinere (18 – 35 de ani).

FAIR PLAY este un program de constientizare si un efort care urmareste crearea unei retele cu scopul de a conecta artisti si persone active social la nivel global subliniind rolul essential al tinerilor in prevenirea si combaterea coruptiei.

Impactul coruptiei asupra comunitatilor nu poate fi masurat de rapoarte sau statistici. Pentru a intelege mai bine cum si in ce masura afecteaza vietile oamenilor este necesar sa ascultam ce au de zis.

Inscrierile se pot face online pe site-ul official www.anticorruptionmusic.org intre 10 Ianuarie si 20 Martie sau prin posta la adresa: Fair Play c/o JMI, Rue Baron Horta 13, 1000 Bruxelles, Belgia  (aplicatiile trebuie sa ajunga pana in data de 20 martie 2011)

Primii 3 artisti / trupe castigatoare (selectate de juriul Fair Play) vor castiga o excursie si un concert in Nairobi, Kenya la a doua editie a Forumului Global Anti Coruptie, iar artistul / trupa cu cele mai multe voturi online va castiga o sesiune de studio in valoare de 2000 USD.

FAIR PLAY este o initiativa a JMI, GYAC si World Bank Institute.

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati pe Cristian Gheorghiu email [email protected]