StiriONG – In cadrul campaniei internationale ,,Un zambet pentru tine” s-au oferit peste 18.000 de zambete

0

Dovedindu-se receptivi la mesajul campaniei internationale “Un zambet pentru tine”, sute de  participanti din tara si de peste hotare s-au mobilizat in ziua de sambata, 15 mai, pentru a imparti zambete persoanelor intalnite in cale. Aceasta editie a depasit rezultatele campaniei anterioare, totalizand peste 18.000 de zambete oferite.

La campanie au fost prezenti atat voluntari din anul trecut, cat si noi participanti atrasi de mesajul universal al zambetului. Pe langa cele 15 orase internationale inscrise in campanie, cele care au impartit propriu-zis zambete au fost Jakarta (Indonezia), Famagusta (Cipru), Alger (Algeria) si Kandersteg (Elvetia), orase care de altfel nu au fost inscrise, dar au preluat ideea cu entuziasm si au ajutat la materializarea ei.

Campania internationala a fost intr-adevar un eveniment frumos, la care am fost privilegiati sa participam. A fost o activitate care m-a indreptatit sa ma simt parte a unei familii globale. Un simplu gest a fost de-ajuns pentru a lumina chipuri. Oameni diversi precum angajati, studenti, copii, batrani, muzicieni; parte a unor rase, culturi si civilizatii diferite – toti zambind din cauza unui gest unic. Intr-adevar, a meritat”, marturiseste Nubi Kayode, participant la campania din Cipru, Famagusta.

Am reusit sa aducem totusi o bucatica din soare pentru foarte multe persoane…printr-un zambet. E atat de usor sa zambesti si e minunat cand ti se zambeste. Am impartit zambete tinerilor, copilasilor si batranilor, totusi nu as putea spune ce categorie a fost mai impresionata de actiunea asta. Cert este ca toti au zambit, chiar si cei care refuzau biletul”, impartaseste Miruna Mirica, participanta la campania din Bucuresti.

Deoarece nevoia acestei actiuni este inca justificata, iar campania ,,Un zambet pentru tine” s-a apropiat cu pasi curajosi de milionul de zambete avute ca scop, LumeBuna anunta continuitatea acestui proiect ce ia proportii. Numarul total de zambete adunate prin intermediul campaniilor desfasurate pana in prezent este de 34.750.