StiriONG – In perioada 13-14 mai se va desfasura a doua editie a targului PR&AD Fair

0

PRIME Romania anunta desfasurarea in perioada 13-14 mai 2010, la Facultatea de Drept (Universitatea din Bucuresti), a celei de-a doua editii a targului PR&Ad Fair – singurul targ de joburi si internshipuri din Romania specializat in domeniul relatiilor publice si al publicitatii.

PR&Ad Fair este un eveniment care porneste de la premisa de a oferi tinerilor pasionati de relatii publice si publicitate sansa de a fi incadrati pe o piata a muncii direct specializata. Targul ofera studentilor contextul de interactiune cu agentii importante de PR si Advertising din Romania si de a-si alege un job, o colaborare sau un internship in acest domeniu.

Evenimentul se va desfasura sub sub forma unui targ, incluzand conferinte si workshopuri, dupa structura primei editii. Astfel, participantii vor putea vizita standurile agentiilor invitate in fiecare din cele doua zile ale evenimentului, pe 13 mai intre orele 12:00 si 20:00, iar pe 14 mai intre 10:00 si 20:00. Cei interesati de conferinte si / sau workshopuri isi vor putea procura biletele facand rezervare pe [email protected] pana pe 10 mai.

Organizatorii au pregatit pentru participanti o serie de concursuri cu premii din cele mai variate, dintre care mentionam 20 de carduri oferite de Blogway si un weekend pentru doua persoane la Pensiunea Donna Byanca din Slanic Moldova. Printre agentiile participante cu oferte de joburi si internshipuri in cadrul acestei editii se numara: Brandstalk, TBWA/MERLIN, Graffiti PR, Saatchi&Saatchi, Millenium Communications, REPUBLIKA INTERACTIVE, Mercury360, Image Factory, Clock Advertising, AMI Communications, Mobile PR, 2activePR, Grayling, Plus Media, CIVITAS Global Ketchum, BrandTailors, Agentia de Vise, ICON Advertising.

PR&ad Fair, editia 2010, este sustinut de partenerii oficiali: Proiectul Locul meu pe piata muncii, Expoevolution, Pensiunea Donna Byanca, Universitatea din Bucuresti, Editura Tritonic si  Blogway.

Pentru mai multe detalii despre targul PR&Ad Fair 2010, puteti vizita www.befair.ro