StiriONG – Mai sunt cateva zile pentru inscrierea in programul “Orizonturi Deschise”

0
mai-sunt-cateva-zile-pentru-inscrierea-i-1105t-6252574

Perioada de inscrieri pentru bursele Fundatiei Dinu Patriciu ce vor fi acordate in anul de studiu 2009-2010 prin programul “Orizonturi Deschise”, se apropie de final, termenul limita pentru aplicare fiind 15 iunie.

Acest program de burse este destinat tinerilor care doresc sa urmeze cursuri de master sau doctorat in cadrul unei universitati  de prestigiu din strainatate. Cei interesati se mai pot inscrie completand formularul online – click AICI

Fundatia Dinu Patriciu acorda anual 100 de burse, in valoare individuala de 15.000 USD pe an, pe toata perioada programului de pregatire, cu conditia ca bursierii sa isi mentina nivelul rezultatelor academice.

Avand in vedere ca obiectivul Fundatiei Dinu Patriciu este acela de a contribui prin sustinerea tinerilor la cresterea nivelului de educatie si excelenta din societatea romaneasca, beneficiarii burselor Orizonturi Deschise se angajeaza sa se intoarca in tara după terminarea programului de master/ doctorat pentru o durata de timp cel putin egala cu cea a formatiei urmate, in caz contrar urmand a returna contravaloarea bursei.