StiriONG – Miercuri, 10 iunie, la “Raspunsurile Finantatorului” vine Andrei Popescu – programul Tineret in Actiune

0

In fiecare miercuri, luam la intrebari un finantator! Buget pentru 2009-2010, arii de finantare, criterii de eligibilitate si selectie. Aveti intrebari specifice sau pur si simplu doriti sa aflati mai multe detalii despre un anumit program de finantare? Puteti inscrie intrebarile voastre la sectiunea comentarii de mai  jos, iar invitatii nostri va vor raspunde! Intrebarile trebuie sa se regaseasca la sectiunea “COMENTARII” pana la ora 17.00 a fiecarei zile de MARTI!

Miercuri, 10 iunie, Andrei Popescu, coordonatorul programului Tineret in Actiune, si Florina Fagaraseanu, responsabil Proiecte pentru Democratie Participativa si Intalniri ale Tinerilor cu Responsabilii Politicilor de Tineret, de la Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) raspunde intrebarilor voastre. Ulterior interviul va fi postat pe site in versiune text cat si VIDEO!

Tineret in Actiune este programul comunitar care pune in practica cadrul legal de sustinere a activitatilor de invatare non-formala pentru tineri. Vine in continuarea programului Tineret va fi implementat in perioada 2007 2013 cu un buget total de 885 milioane de Euro. Pentru Romania este alocat un buget de aproximativ 4.5 milioane Euro anual.

Asteptam intrebarile voastre!