StiriONG – Momente frumoase alaturi de B.O.S.

0

“Business is FUN!” Acesta este sloganul sub care Business Organization for Students demareaza proiectul de recrutare si provoaca studentii sa se implice in voluntariat intr-un ONG, ca prim-pas spre o cariera de succes intr-o companie multinationala sau ca viitor antreprenor.

B.O.S este o organizatie studenteasca, non-guvernamentala, infiintata, in Martie 2001, condusa exclusiv de studenti.

In echipa B.O.S ai posibilitatea de-a interactiona cu specialisti din domenii precum: Marketing, Relatii Publice, New Media, Advertising, CSR, IT, Vanzari, tot ce inseamna mediul “corporate”.

Trebuie sa descarci aplicatia de pe site-ul B.O.S, sa o completezi si sa o trimiti la adresa [email protected] 

Deadline-ul pentru trimiterea aplicatiilor este 23 octombrie 2009, ora 00.00!

Pe 14 octombrie, Business Organization for Students te astepta la ORANGE CONCEPT STORE, incepand cu ora 18.00, la evenimentul BOS, pentru a ne cunoaste! Vei avea parte invitati supriza, care vor dezbate teme cum ar fi: voluntariatul, personal branding si corporate branding. Va fi prezentata organizatia BOS si vei face cunostinta cu membri si cu activitatile si proiectele desfasurate pana in prezent, iar momentele amuzante nu vor lipsi. Surprizele si mini-petrecerea de la final isi vor face simtita prezenta!”, se arata intr-un comunicat B.O.S.

Pentru informatii privind intregul proces de recrutare, vizitati bosromania.ro