StiriONG – O noua editie webinar TechSoupRo & ITSpark

0
o-noua-editie-webinar-techsoupro-itspa-3665t-6316709

Pentru a raspunde cat mai eficient nevoilor de IT ale ONG-urilor, organizatia TechSoup a initiat un parteneriat cu comunitatea de profesionisti IT Spark. Asa a aparut ideea de webinar adresat membrilor societatii civile, care primesc astfel o doza lunara de know-how in domeniul IT. Participarea este gratuita, iar evenimentul este online.

Asadar fiti online miercuri, 15 decembrie, intre  orele 16.00-17.00, la adresa:  https://www.livemeeting.com/cc/8000684734/join?id=NHC58K&role=attend.  Pentru a putea participa, veti avea nevoie de LiveMeeting, disponibil pentru download pe pagina evenimentului, de aceea va sugeram sa accesati link-ul cu o jumatate de ora inainte de inceperea webinar-ului.

De aceasta data discutiile vor fi despre administrarea datelor sub Windows, folosind in exclusivitate aplicatii si solutii disponibile gratuit. Se vor atinge teme precum: portabilitatea documentelor, securitatea datelor, solutii de stocare de date online, recuperarea datelor, protectia datelor si solutii de backup. Pe intreg parcursul intalnirii veti putea adresa intrebari in scris prezentatorilor.

“Am primit un feed-back extraordinar in urma primului webinar tinut de partenerii nostri de la ITSpark”, ne spune Chris Worman, directorul TechSoup Romania. “Exact cum am intuit, nevoile societatii civile in ceea ce priveste folosirea tehnologiei sunt mari si ajutorul primit de la profesionisti conteaza foarte mult, mai ales ca formatul webinar-ului este unul interactiv. Multumim din nou comunitatii IT Spark pentru implicare. “