StiriONG – Parteneriat Crucea Rosie Romana – S.C.Studio Moderna in sprijinul persoanelor cu venituri reduse

0

Crucea Rosie Romana in parteneriat cu S.C. Studio Moderna S.R.L. vine in sprijinul persoanelor cu venituri reduse, care sufera de dureri de spate.

Peste 1300 de dispozitive medicale Kosmodisk, donate de S.C. STUDIO MODERNA S.R.L, vor fi distribuite, incepand de saptamana viitoare, persoanelor cu venituri mici din 21 de judete: Alba, Arad, Braila, Brasov, Buzau, Cluj, Dambovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Sect. 1, sect. 3, Tulcea, Vrancea. Kosmodisk destinat eliminarii sau ameliorarii semnificative a durerilor de spate, se va acorda numai pe baza de ancheta sociala persoanelor cu venituri mici si cu dureri de spate. Voluntarii Crucii Rosii care vor distribui Kosmodisk la domiciliul beneficiarilor, le vor face acestora si un instructaj de folosire a dispozitivului.

Foarte multe persoane in varsta aflate in baza noastra de date sufera de dureri de spate. Acesta este motivul pentru care ne bucura foarte mult gestul umanitar al S.C. Studio Moderna. Alaturi de sprijinul cu alimente, haine si produse de igiena, batranii vor primi si aceste dispozitive medicale, care speram ca le va alina suferinta”, a declarat Iuliana Ghidu, manager proiecte sociale.

Inca o data am dorit sa fim aproape de cei suferinzi si lipsiti de posibilitati materiale. Multumim pentru sprijinul acordat de catre Crucea Rosie, in actiunile noastre de a oferi sprijin acolo unde chiar este nevoie”, a mai adaugat Angela Biletcaia, Director General Studio Moderna.