StiriONG – Parteneriate Locale si Regionale pentru sprijinirea somerilor

0

Asociatia Inter Concordia Botosani, partener in cadrul proiectului “ALTERNATIVE PENTRU SOMAJ – promovarea si dezvoltarea competentelor si activitatii antreprenoriale in randul somerilor”, organizeaza cel de-al doilea workshop pentru stimularea parteneriatelor locale pentru sprijinirea somerilor.

Proiectul se desfasoara pe o perioada de doi ani si jumatate in regiunile de dezvoltare Nord-Est, Nord-Vest si Centru si este destinat somerilor, persoanelor in cautarea unui loc de munca si tinerilor dornici sa-si infiinteze propria afacere. Persoanele vizate vor beneficia de informare, consiliere, formare, masuri pentru angajare si asistenta pentru infiintarea a 60 de noi afaceri.

Intalnirea va avea loc la Hotel Ramada Iasi (Strada Grigore Ureche 27, Iasi) incepand cu ora 11:00 si va reuni reprezentanti ai autoritatilor publice locale, ai Agentiilor Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, ai asociatiilor patronale, Camerelor de Comert si Industrie, primari ai principalelor orase din judetele Iasi si Vaslui, precum si reprezentanti ai societatii civile si jurnalisti.

Informatii suplimentare: Asociatia Pakiv Romania, Asociatia Inter Concordia Botosani www.pakiv.ro, www.interconcordia.ro , e-mail: [email protected]