StiriONG – Participa la Gala Partenerilor Habitat – Cluj, 2010!

0

articol din “ACTUALITATEA”

participa-la-gala-partenerilor-habitat-3641t-5557917

 Ziua Drepturilor Omului si a decernarii Premiilor Nobel, Habitat for Humanity Cluj organizeaza Gala Partenerilor Habitat – Cluj, 2010, cel mai mare eveniment de strangere de fonduri si de recunoastere a actorilor implicati social in eforturile de eliminare a adapostirii saracacioase din comunitatea clujeana. 

Circa 100 de reprezentanti ai companiilor locale sau nationale, parteneri actuali sau potentiali ai Habitat for Humanity Cluj, care doresc sa sprijine eforturile de a asigura conditii decente de locuit pentru familiile defavorizate din Romania, se vor alatura intr-o seara speciala care are ca scop strangerea de fonduri pentru construirea celei de-a 74-a locuinta Habitat in judetul Cluj.

Evenimentul va avea loc, vineri, 10 decembrie, ora 19:00 la restaurant Chios (Parcul Central, Cluj-Napoca).

Invitat special: Kai Brand-Jacobsen, expert international in mediere si construirea pacii si director PATRIR (Peace Action, Training and Research Institute of Romania).

Momente speciale: licitatie de obiecte semnate de sportivi romani cu sprijinul Agentiei Nationale de Sport si Tineret, premierea partenerilor Habitat Cluj din 2010, recital de muzica folk al lui Mircea Vintila si moment surpriza sub semnatura lui Adrian Hadean, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri culinari din Romania. 

Intrarea se face pe baza de invitatie. Pentru participare, va rugam sa contactati pe Ludmila Costin, Manager Dezvoltare Resurse, 0733 41 00 13, ludmila[punct]costin[at]habitat[punct]ro. O invitatie este valabila pentru doua persoane si presupune o donatie de 300 lei.

Evenimentul se afla in 2010 la a doua editie si urmareste sa devina o traditie in comunitatea clujeana, pentru a pune in lumina actorii responsabili sociali din Cluj. Astfel, Habitat for Humanity Cluj isi asuma rolul de catalizator si partener in comunitate pentru eliminarea adapostirii saracacioase.

Partenerii evenimentului: Autoritatea Nationala pentru Tineret si Sport, ImagineTACT, PMA Invest, City Plaza, Restaurant Chios Cluj, Floraria Magnolia. Parteneri media: CSR Romania, PR Romania, Ziua de Cluj, TVR Cluj, LumeBuna.ro, RomaniaPozitiva.ro, 24FUN, StiriONG.ro.