StiriONG – „Petrecere in jurul lumii – intr-o singura noapte!” – eveniment caritabil special pe 20 mai

0
petrecere-in-jurul-lumii-intr-o-singu-2643t-4501735

Joi, 20 mai 2010, incepand cu ora 21.00, in Dublin PUB are loc un eveniment caritabil special, intitulat „Party around the world – in one night”. Evenimentul este organizat de echipa ENVENTIVE de masteranzi la marketing – FEEA, UAIC, in parteneriat cu Fundatia Star of Hope Romania.

“Party around the world – in one night” este o petrecere tematica cu tombole, concursuri si premii in valoare totala de peste 4000 Euro si are ca scop strangerea de fonduri pentru finalizarea amenajarii Centrului Regional de Reabilitare „Steaua Sperantei”, dedicat copiilor si tinerilor cu dizabilitati (autism, sindrom DOWN, paralizie cerebrala).

Evenimentul pune fata in fata diferite culturi ale lumii, pentru a invata tinerii sa fie mai receptivi la nevoile celor din jurul lor, mai toleranti cu alte culturi si mai sensibili fata de cei aflati in suferinta.

Petrecerea caritabila va fi moderata de Bobi (Fara Zahar), iar participantii vor avea partea de momente artistice sustinute de invitata speciala Angelica Flutur, alaturi de ansamblurile Coconite, Doina Carpatilor, Galileo Nazareth, Dionysos, Loli Coxa si Raduga. Biletele de 20 lei si 30 de lei se gasesc la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Corp B, parter si la Iulius Mall, parter (standul Fundatiei Star of Hope Romania) si etaj 2 (in fata Librariei Carturesti).

Mai multe detalii se regasesc pe site-ul de eveniment www.dublinparty.info si pe site-ul fundatiei www.starofhope.ro.