StiriONG – PR Forum 2010, o experienta interactiva cu cei mai buni profesionisti in comunicare

0

Cea de-a patra editie a PR Forum, desfasurata pe 23-24 martie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a ajuns la final.

Timp de doua zile, evenimentul a fost scena de desfasurare a peste 30 de specialisti in comunicare, media si online, care au dezbatut noile directii si abordari aparute in practicile de PR pe fondul unui an de criza si al evolutiei de pe piata media.

Discutia s-a concentrat pe necesitatea integrarii strategice a comunicarii in functia manageriala si pe rolul sau de suport pentru eforturile de marketing ale companiilor. Demersul de intensificare a comunicarii pe toate canalele astfel incat sa atinga toate publicurile de interes, dar mai ales pe cele interne, necesitatea pastrarii consecventei si a consistentei mesajelor, dar si provocarea pe care au avut-o liderii de a ramane credibili si a-si motiva angajatii au fost cateva din tendintele din PR specifice pentru 2009 pe care le-a identificat panelul de vorbitori.

Pe 24 martie, in cadrul celei de-a doua zile a evenimentului, practicienii in comunicare au avut parte de un Training de strategii de comunicare in social media. Acest workshop interactiv a oferit atat o perspectiva de ansamblu asupra evolutiei si rolului pe care il au social media, cat si un set de solutii concrete si instrumente actuale pentru integrarea lor eficienta in campanii, cu studii de caz, aplicatii si demonstratii practice.

PR Forum 2010 este un eveniniment conceput si organizat de Evensys, bucurandu-se in acest an de sustinerea companiilor partenere: DC Communication, GMP PR, Image şi Premium Communication si a marcii Lipton.

Pentru mai multe detalii puteti consulta site-ul dedicat www.prforum.ro