StiriONG – Proiectul de responsabilitate sociala “IaSi Recicleaza” s-a reinventat

0

 Agenţia de comunicare Webmark a lansat pe 19 martie 2009 la Iasi noua identitate şi noul website al proiectului de responsabilitate socială IaŞi Reciclează. Campania reprezintă un program de educare, informare şi responsabilizare a populaţiei în acţiunea de asigurare a unui mediu curat şi de conservare a patrimoniului natural.

Noile elemente de comunicare sînt menite să portretizeze corect coordonatele după care se desfăşoară proiectul: mediul, implicarea, viitorul, acţiunea fiind doar cîteva dintre valorile care trebuiau să se regăsească în noua identitate IaŞi Reciclează.

Echipa Webmark a reuşit să le integreze cu succes prin dezvoltarea noului website (www.iasirecicleaza.ro).

“Pentru Webmak responsabilitatea socială corporativă este parte a strategiei de afaceri, dar şi un aspect de implicare zilnică pentru întreaga echipă.”, declară Martha Pintilie, managing director Webmark.

„Sprijinul agenţiei de comunicare Webmark a fost unul preţios. Prin implicarea în acest proiect cu greutate pentru comunitate, dovedesc că CSR-ul este un capitol important din agenda lor. Munca lor a dat o nouă formă campaniei IaŞi Reciclează.”, menţionează Alexandrina Dingă, managerul proiectului IaŞi Reciclează.

IaŞi Reciclează reprezintă un program de educare, informare şi responsabilizare a populaţiei în acţiunea de asigurare a unui mediu curat şi de conservare a patrimoniului natural, implementat de Asociatia TERIS si Asociatia Mai Bine. IaŞi RECICLEAZĂ este susţinut de Agenţia pentru Protecţia Mediului, Casa de Cultură a Studenţilor, Direcţia Silvică Iaşi, Direcţia Judeţeană pentru Tineret, Webmark, British Council, Centrul Cultural Francez, Asociaţia Stundeţilor Bioingineri, Best Iaşi, Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică şi Liga Studenţilor Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi de Medicină Veterinară.