StiriONG – Record de plimbari gratuite la centrele de bike sharing l’Velo

0
record-de-plimbari-gratuite-la-centrele-2652t-3704143

S-a inregistrat nou record de plimbari gratuite cu bicicleta, de aceasta data in parcul Herastrau. Centrele de bike sharing gratuit l’Velo au fost vizitate de peste 1400 de persoane in acest week-end.

Numarul persoanelor care au dorit sa inchirieze biciclete a depasit asteptarile. Duminica, 16 mai, la centrul I’Velo de la Roata Mare au fost inchiriate peste 410 biciclete, iar la centrul Expo Flora au venit peste 660 de persoane dornice de pedalat.

Centrele l’Velo din Parcul Herastrau au fost deschise de catre Asociatia Green Revolution, Raiffeisen Bank si Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti. “l’Velo este un proiect reusit, care dovedeste ca bucurestenii sunt dornici de sport in parcuri indiferent de vreme. Aceste rezultate ne indeamna sa continuam sa sprijinim proiectele si actiunile sportive in parcurile pe care le administram“, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

I’Velo este proiectul de baza pentru ideile dezvoltate de Asociatia Green Revolution in ceea ce priveste alternativa la modalitatile de transport actual, dar si pentru o viata cat mai sanatoasa, in care sa facem cat mai multa miscare. Bicicleta nu mai este de mult un obiect pe care il coboram din pod doar in anumite ocazii. Ea devine pe zi ce trece alternativa de transport pe care o cautam de multa vreme”, a declarat, la randul sau presedintele Asociatiei Green Revolution, Raluca Fiser.

“A fost foarte multa lume. Unii veneau si ne intrebau cat costa, iar cand le spuneam ca e gratuit erau incantati si se asezau la coada sa ia si ei o bicicleta. Norocul nostru a fost ca am fost sase persoane la centru, ca altfel nu faceam fata numarului mare de persoane venite sa pedaleze”, a declarat Constantin Stefan, unul dintre angajatii centrului I’Velo de la Expo Flora.

Sursa : maimultverde.ro