StiriONG – Regasirea Bucurestiului pierdut! Ultima strigare!

0

articol din “ACTUALITATEA”

regasirea-bucurestiului-pierdut-ultima-3640t-1688116

Cautarea Bucurestiului pierdut a inceput cu un concurs de explorare urbana, s-au inscris oameni, oamenii au facut fotografii, iar aceste fotografii au compus expozitia “Bucurestiul pierdut”, care s-a gasit in luna noiembrie in clubul Fabrica si in statia de metrou Victoriei.

Pentru cei care au ratat sau nu au apucat sa vada expozitia, exista acum si in spatiu virtual pe site-ul http://bucurestiulpierdut.ro.

Poate va veti recunoaste in pozele participantilor propriul cartier… si chiar de nu, sunt parti ale orasului prin care treceti in fiecare zi, si care va sunt sau v-au fost vreodata dragi.

De aceea, cei care vor sa aiba parte de un viitor mai bun, asa cum il propune Centrul de Resurse pentru participare publica prin masurile de valorificare (pe care le puteti citi pe site-ul bucurestiulpierdut.ro), sunt invitati sa semneze petitia pentru regasirea Bucurestiului pierdut AICI.

Proiectul In cautarea Bucurestiului pierdut este derulat de Centrul de Resurse pentru participare publica in parteneriat cu Asociatia Bucuresti si Asociatia Salvati Bucurestiul, si a fost finantat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European si Trust for Civil Society in Central and Eastern European.