StiriONG – Romanian PR Award isi anunta campaniile nominalizate

0
romanian-pr-award-isi-anunta-campaniile-3393t-8733355

Juriul international al competitiei Romanian PR Award anunta nominalizarile pentru cea de-a opta editie a competitiei.

Din 110 campanii inscrise in cele 9 sectiuni de concurs juriul a nominalizat 49 de proiecte. Aceste campanii se detaseaza prin rigoare si creativitate, considera cei 30 de membri ai juriului, practicieni si consultanti de relatii publice. Castigatorii Junior PR Award vor fi anuntati in data de 1 Octombrie.

“Provocarile pe care le intalnesc organizatiile de astazi sunt mai complexe ca niciodata. Companiile, organizatiile non-profit si agentiile nominalizate la cea de-a opta editie a competitiei dovedesc ca stiu sa atinga, prin programele lor de comunicare, nevoile si interesele publicului. Pentru mine, ca presedinte al juriului Romanian PR Award, a fost un privilegiu sa-mi confrunt experienta cu efortul unora dintre cei mai buni practicieni romani de relatii publice. Le multumesc tuturor competitorilor si ii felicit pe cei care au reusit nominalizari in competitie”, a declarat Peter Debreceny, Presedintele juriului si Chairman al Institute for Public Relations (SUA).

Nominalizarile se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului.

Cea de-a 8-a editie a competitiei s-a bucurat de sustinerea unui juriu international, reunind competente in comunicare din SUA, Germania, Belgia, Marea Britanie, Elvetia si Romania. Proiectele au fost apreciate conform criteriilor de performanta ale Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA).

Festivitatea de premiere “PR Award Gala Night” va avea loc Miercuri, 6 Octombrie, la Palatul Parlamentului, sala I.Gh.Duca, ora 19.00. In afara premiilor pe categorii, juriul va acorda distictia “Agentia Anului” si premiile Junior PR Award.