StiriONG – S-a deschis procesul de aplicare pentru Mentorship for Success!

0
s-a-deschis-procesul-de-aplicare-pentru-4193t-1409701

Mentorship for Success ofera tinerilor posibilitatea de a se perfectiona in domeniul ales,  de a fi consiliati pentru a urma studii in strainatate, de a se dezvolta profesional si de a vedea ce inseamna voluntariatul. Toate acestea, cu ajutorul mentorului pentru fiecare din cele trei axe ale programului: Studii, Cariera si Angajament civic/Voluntariat.

Un proiect GRSPSociety (Societatea Globala a Studentilor si Tinerilor Profesionisti Romania), Mentorship for Success doreste sa creeze o retea de suport si sa ofere un proces continuu de dezvoltare personala si profesionala, incepand cu studiile si continuand cu oferirea de sprijin in inceperea unei cariere intr-un mediu multicultural.

Programul dureaza minim 2 luni pana cand mentorul si mentoratul decid daca obiectivele au fost indeplinite sau daca mentoratul vrea as continue pe alta directie si/sau cu alt mentor.

Cele trei dimensiuni: studii, cariera si angajament civic/voluntariat sunt esentiale in definirea successului pe termen lung al unui tanar. Fiecare relatie dintre mentor si mentorat are un scop bine definit si serveste ca si suport pentru pregatirea mentoratului in ariile alese de acesta.

Mentorii ajuta mentoratii sa dezvolte un plan de actiune pentru a aplica la universitati in strainatate, sa gaseasca oportunitati de dezvoltare a unei cariere, si oportunitati de voluntariat. Mentorii sunt persoane realizate pe plan personal si profesional care impartasesc din experienta lor cu mentoratii si le ofera sugestii, sfaturi si informatii utile.

Programul se adreseaza tinerilor cu varste intre 16-26 ani care isi doresc sa creasca pe plan educational si profesional si care au nevoie de un mentor care sa ii consilieze si sa ii ghideze spre indeplinirea obiectivelor propuse.

Trimite CV-ul si o scurta scrisoare de motivatie la adresa [email protected] pana pe 15 iunie si rezerva-ti locul in program!  Rezultatele procesului de selectie vor fi transmise via e-mail.