StiriONG – S-a incheiat oficial proiectul “Clar si limpede”, initiat de MaiMultVerde si Ciuc Premium

0

Miercuri, 19 mai, la Lost Society Public House, a avut loc un eveniment dedicat Apei in toate formele ei (lichida, solida si vapori). Evenimentul a incheiat oficial proiectul “Clar si limpede”, initiat de MaiMultVerde si Ciuc Premium.

La eveniment au participat Dragos Bucurenci, presedintele MaiMultVerde, voluntari MaiMultVerde, jucatori ai echipei de hochei Sport Club Miercurea Ciuc si sustinatori ai programului, printre care Malvina Cservenschi (TVR1), Gianina Corondan, Mircea Cotosman, secretar de stat in Ministerul Mediului si Padurilor.

Au fost prezentate rezultatele programului „Clar si limpede” : sapte izvoare renovate, 50 de voluntari implicati in actiunile de renovare a pavilioanelor izvoarelor (tratarea cu bait a lemului pavilioanelor, curatarea zonei de resturi rezultate in urma constructiei, lacuirea sindrilelor etc.), doua actiuni de renovare cu voluntari, in 8 si 15 mai la Baile Chirui si Baile Homorod.

Invitatii au fost intampinati de o instalatie de vaporizare si au vizionat pe o perdea de apa filmul despre renovarea izvoarelor harghitene in proiectul “Clar si limpede”.

Sursa : maimultverde.ro