StiriONG – Scoala de valori participa la concursul lunar din “Tara lui Andrei”

0

articol din “ACTUALITATEA”

In fiecare luna, prin intermediul platformei “Tara lui Andrei”, Petrom sustine o idee care ar putea rezolva o problema din comunitatea noastra. Castigatorul este finantat cu 5000 de euro.

In aceasta luna, pe langa alte proiecte, la concurs participa proiectul “Valorile Romaniei pentru Romania” propus de Scoala de valori.

Proiectul se orienteaza catre invatarea informala si non-formala care sa faciliteze dezvoltarea de aptitudini si atitudini si mai ales nevoia de consiliere si orientare profesionala si personala. Mai mult decat caracteristicile care se aplica la nivel general categoriei liceenilor, grupul tinta pentru care am optat, format din tineri cu performante remarcabile, au o tentatie mult mai mare de a pleca, tocmai pentru ca pot beneficia de burse de studiu si de oportunitati facile si satisfacatoare de integrare pe alta piata a fortei de munca.  Insa cu siguranta si pe ei ii preocupa dezvoltarea Romaniei, prin oamenii ei si nu numai.

Prin platforma Tara lui Andrei, impreuna cu Petrom, asociatia isi propune sa sprijine acesti elevi prin consiliere, orientare si dezvoltarea atitudinilor si a aptitudinilor prin educatie non-formala.

Povestea proiectului si cum ii putem ajuta sa-l facem proiectul lunii in Tara lui Andrei, aici.