StiriONG – Simulare manageriala in cadrul Business School

0

Odata cu intrarea in noul mileniu s-a nascut un proiect al unui grup de tineri care a luat initiativa de a “repara” un anume sector al educatiei. Punand-i pe studenti fata in fata cu situatia reala a mediului romanesc de afaceri, grupul le ofera acestora strategii viabile de abordare a oportunitatilor intalnite. Toate acestea stau reunite sub  numele de Business School.

Business School, un proiect marca Business Club, este un curs intensiv de antreprenoriat ce urmareste rezolvarea problemelor cu care se confrunta un tanar antreprenor intr-un start-up – de la infiintarea companiei, pana la exit – si construirea unei comunitati a  tinerilor oameni de afaceri. Vor exista si doua module practice: un studiu de caz si o simulare manageriala Real Business.

Proiectul se va desfasura in perioada 8-14 martie 2010, in Bucuresti, la Bucharest Hubb, unde 20 de studenti, selectati in urma unui interviu, vor beneficia de informatii noi si utile, experiente unice alaturi de oameni de valoare.

In cadrul acestui proiect se va incerca aprofundarea cunostintelor actuale a participantilor printr-un contact direct, intr-un context pragmatic, cu antreprenorii romani de succes. Anul acesta, proiectul va beneficia de experienta unor speakeri de succes precum: Mike Costache, Nobel Equity Partners;Calin Tatomir, CEO Microsoft Romania;Florentin Banu, JOE, BanuInvest;Lucian Despoiu, Kondiment;Radu Tudorache, Mgroup;Dragos Petrescu, City Grill;Moise Guran, realizator BizBazar;Tudor Maxim, Elevate;Camelia Sucu, co-fondator Mobexpert;Florin Talpes, Softwin

Acest proiect este destinat tuturor studentilor si masteranzilor care sunt caracterizati de un puternic spirit antreprenorial, care sunt bine informati in legatura cu mediul business, care sunt comunicativi, spontani, realisti, organizati, buni strategi si veritabili team-playeri.