StiriONG – SOS Satele Copiilor Romania organizeaza in Parcul Bazilescu un eveniment special dedicat familiei

0

15 Mai reprezinta pentru intrega lume, incepand cu anul 1994, Ziua Internationala a Familiei. Este acea zi speciala in care ne gandim la cei dragi, vrem sa daruim si sa ne intoarcem spre ei. Intr-un astfel de moment ne amintim ca in Romania peste 75.000 de copii nu au o familie, nu apartin nimanui.

SOS Satele Copiilor Romania cu sprijinul DGASPC, invita copiii si familiile lor, luni 17 mai la ora 16.00, sa participe la un eveniment special in Parcul Bazilescu din capitala, alaturi de SOS Masina cu Jucarii. In acelasi timp, organizatia deruleaza diverse campanii si actiuni dedicate familiei in judetele Sibiu si Bacau, in care vor fi implicati atat beneficiarii cat si publicul larg din comunitate.

SOS Satele Copiilor Romania vrea sa aminteasca tuturor familiilor lucrurile simple si atat de pretioase pe care le pot realiza impreuna: sa joace cu mic cu mare un joc, sa dea un telefon celor de care le este dor, sa faca o plimbare in parc pe role, sa organizeze un picnic sau o cina impreuna, sa arunce o privire peste fotografiile si scrisorile vechi din tinerete, sa deseneze arborele familiei si sa il daruiasca rudelor, sa se reuneasca pentru un portret de familie, sa creeze o poveste a generatiilor.