StiriONG – Ultima sansa de a atrage 2% pentru organizatia ta!

0

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu BCR desfasoara campania “2% pentru ONG-uri” pentru facilitarea si promovarea in randul cetatenilor a posibilitatii pe care o au acestia de a directiona 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala.

 Profita de aceaste ultime zile si actualizeaza-ti contul din Catalogul Societatii Civile cu datele de care au nevoie salariatii pentru a-ti ajuta organizatia.

 Pentru fiecare ONG inscris in baza de date Catalogul Societatii Civile, disponibila pe portalul StiriONG, este incarcat un formular electronic 230 (de directionare 2%). Acest document poate contine datele organizatiei, daca acestea sunt completate, astfel incat vizitatorii sa aiba posibilitatea de a printa chiar din fata calculatorului personal formularul 230 prin care 2% din impozitul lor va fi directionat catre dumneavoastra.  Dupa aceasta, cetatenii vor duce documentele la unitatile BCR de tip A si B in care sunt montate urne de colectare a formularelor 230.

 480 de ONG-uri au conturi active si vor primi 2%. Si organizatia ta are nevoie de aceste fonduri!