StiriONG – Un copac plantat pentru fiecare stafeta ONG la Triatlon!

0
un-copac-plantat-pentru-fiecare-stafeta-3179t-1006004

In cadrul celei de-a doua editii a competitiei Triathlon Challenge, Asociatia Clubul Sportiv Smart Atletic lanseaza o provocare sportiva pentru societatea civila, in parteneriat cu Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) si Asociatia Viitor Plus, care va planta cate un copac si va avea grija de el pana la maturitate, pentru fiecare stafeta inscrisa de un ONG.

Sambata, 11 septembrie 2010, Asociatia Clubul Sportiv Smart Atletic va organiza cea de a II-a editie a competitiei de triatlon – Triathlon Challenge, in statiunea Mamaia. Triathlon Challenge este o competitie pentru oameni obisnuiti, cu job si responsabilitati, studenti, elevi si pasionati de practicarea sportului in aer liber.

In cadrul acestei competitii, pe langa componenta Corporate Challenge la care se vor inscrie aproximativ 300 de participanti din peste 20 de companii din Romania, va fi lansata si o provocare pentru societatea civila: toate persoanele implicate in cel putin un ONG (voluntar, membru, angajat, conducere) sunt invitati sa inoate, sa urce pe bicicleta si sa alerge impreuna cu oameni obisnuiti, campioni sportivi, angajati ai principalilor companii care desfasoara activitati de responsabilitate sociala si alti iubitori ai sportului. Fiecare ONG participant trebuie sa formeze cel putin o echipa, sa o denumeasca si sa faca o stafeta pe distanta sprint: 500m inot, 20km bicicleta si 5km alergare.

Timp de o zi intreaga se vor desfasura activitati sportive in mod organizat, in aer liber, iar participantii vor avea ocazia sa intre in contact cu alti participanti, cu reprezentantii sponsorilor si ai companiilor inscrise la stafeta Corporate Challenge, dezvoltand noi relatii.

Pentru a va inscrie la Triatlon Challenge completati  acest formular, pe care il trimiteti prin fax la numarul 021.222.09.06 sau e-mail [email protected],  alaturi de dovada platii taxei de inscriere, pana pe data de 3 septembrie 2010. Datele necesare pentru efectuarea viramentului se gasesc in formularul de inscriere.

ONG-urile vor beneficia de o reducere de 50% din taxa de participare – 15 Euro/persoană, care include un kit de participare pentru fiecare echipa: casca de inot, cip, numere de concurs, medalii, diplome si tricoul competitiei.

Inscrierile se pot efectua si la fata locului, pe 11 septembrie, taxa fiind de 25 Euro/participant.

Triathlon Challenge este un eveniment sportiv complex, de masa care are urmatoarele componente:

1.   Trei probe atletice (inot, ciclism, alergare), desfasurate pe 2 tipuri de distanta:

–  olimpica (1,5km inot – 40km bicicleta – 10km alergare)

–   sprint (500m inot – 20km bicicleta – 5km alergare)

2.  Un cross – 10km (antrenamentul oficial pentru Maratonul International Bucuresti).

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul oficial: www.triathlonchallenge.ro.