StiriONG – Un nou eveniment marca VIP : Personal Development School

0

Organizatia studenteasca VIP Romania prezinta un proiect cu traditie, Personal Development School (PDS), aflat la a saptea editie, ce se va desfașura intre 3 – 15 mai in Bucuresti.

PDS se adreseaza in principal studentilor de anul I si II din centrele universitare bucurestene, dandu-le acestora ocazia sa afle o serie de tips&tricks utile pentru viitoarea lor cariera. Timp de doua saptamani, cei 25 de studenti selectionati vor lua parte la traininguri si workshopuri ce vor avea ca scop dezvoltarea lor personala si profesionala.

Printre temele ce se iau in discutie anul acesta se numara Brandul personal, Leadership, Managementul timpului, Creativitate si inovatie, Inteligenta emotionala si nu numai. Acestea vor fi tinute de specialisti in domeniile recrutarii si consultantei in cariera, dintre care ii mentionam pe: Radu Gabriel, Cristina Manole, Horea Murgu, Dan Luca. Activitatile propuse reprezinta o sansa pentru participanti de a beneficia gratuit de orientare in cariera, de a discuta deschis, de a interactiona cu profesionisti.

Pentru mai multe informatii despre modalitatea de aplicare, acesta este linkul catre site www.personaldevelopmentschool.ro. Aplicarea se face pana pe data de 26 aprilie.