StiriONG – United Way Romania a premiat implicarea sociala a celor mai importanti parteneri ai sai

0

articol din “ACTUALITATEA”

Cu ocazia Galei anuale United Way din acest an au fost premiate companiile, organizatiile si voluntarii care, prin implicarea lor, au reusit, alaturi de United Way, sa schimbe in bine viata celor de langa ei.

Ca invitati de onoare au fost prezenti: E. S. Philippe Beaulne – Ambasadorul Canadei; E.S. Mark Gittenstein – Ambasadorul SUA; E.S. Michael Schwarzinger – Ambasadorul Austriei, E.S. Tanya van Gool – Ambasadorul Olandei; D-l Rudolf Lukavsky – Atasat Comercial al Ambasadei Austriei.

In cadrul Galei a fost lansata o noua campanie informare a oamenilor despre greutatile cu care semeni ai lor se confrunta, dar mai ales despre cum fiecare dintre noi poate juca un rol in crearea unei lumi mai bune. Fiecare dintre noi se poate implica, oferind bani, timp, cunostinte si alte resurse care, canalizate inteligent si eficient, pot schimba viata celor din jurul nostru si, pana la urma, viata noastra.

In 2011, campania se deruleaza in parteneriat cu 50 de companii si angajatii acestora si isi propune sa stranga fonduri pentru sustinerea a 35 de programe in domeniile: educatie, sanatate si integrare economica si sociala. Fondurile provin din sponsorizari de la companiile implicate si din donatii salariale, preponderent lunare, din partea angajatilor si a altor persoane.

Premiile Galei United Way Romania

Trofee

Partener Platinum (contributie a companiei si angajatilor de peste 100.000 euro) – Raiffeisen Bank

Parteneri Gold (contributie a companiei si angajatilor de peste 50.000 euro) – Genpact si CEE Trust

Parteneri Silver (contributie a companiei si angajatilor de peste 25.000 euro) – Accenture si Fundatia Mott

Parteneri Bronze (contributie a companiei si angajatilor de peste 10.000 euro) – JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Edipresse, Freescale, Citibank, GlaxoSmithKline, Hewlett Packard, Royal Bank of Scotland, British American Tobacco, Johnson Wax, IBM, Bristol-Myers Squibb

Diplome

Compania care a organizat cea mai creativa campanie de strangere de fonduri pentru angajati – Raiffeisen Bank si Accenture

Compania cu cei mai multi donatori raportat la numarul de angajati – Genpact (companie peste 1000 de angajati) si Raiffeisen Leasing (companie cu mai putin 1000 de angajati)

Compania cu cei mai generosi angajati – DLA Piper

Compania cu cel mai complex program de voluntariat – Genpact

Cele mai bune programe derulate de ONG-uri

– Categoria Educatie – Fundatia Dezvoltarea Popoarelor, filiala Cluj

– Categoria Sanatate – Fundatia Sfanta Irina

– Categoria Integrare Sociala si Profesionala – Fundatia Pentru Voi

Premiul pentru Presa

Cristina Simion

Cel mai dedicat voluntar

Ionut Holban si Catalin Stratulat

Donatii Speciale (contributii anuale individuale de peste 3.500 RON):

Maurizio Barini, Steven van Groningen, Radu Florescu, Marian Dinu, Vladimir Kalinov, Sorin Matachescu, Radu Burghelea, Daniela Mateescu, Radu Topliceanu, Dan Berteanu, Monica Udrescu, Alexandra Florea, Ileana Farmache, Cristina Simion, Pascal Henssen, Florin Lincaru, Andreea Antonescu, Kiril Georgiev, Diana Rosetka, Dragos Ion, Wargha Enayati, Roxana Precu, Todd Robinson, Cristina Daianu, Dan Ionescu, Bill Bowman, Mihai Tudor.

Premii speciale pentru servicii pro-bono

Raiffeisen Bank, TNT si BDO Conti