StiriONG – VERDECRUD MEDIA si THE LIGHT CINEMA dau startul Revolutiei Eco

0

THE LIGHT CINEMA si VERDECRUD MEDIA organizeaza vineri, 5 martie, ora 12.00 la The Light Bar, din incinta The Light Cinema Liberty Center conferinta de presa care anunta lansarea celui mai mare proiect educational adresat elevilor din scoli generale si licee pe teme de mediu, « Revolutia Eco ».

Casa de productie VERDECRUD MEDIA propune o discutie interactiva si deschisa despre cum trebuie  abordat subiectul protectiei mediului in Romania, in cadrul celui mai ambitios proiect eco-educational. Proiectul educational va debuta pe 12 martie 2010, va avea o frecventa saptamanala si se va desfasura pe o perioada de doi ani. 

«Revolutia Eco» va consta in proiectii de documentare (scurt metraje), expozitii de fotografie si pictura, concursuri pe diverse teme, obiecte realizate din materiale reciclabile, crearea unor postere sau al unui colt ecologic in clase.

Nu suntem naivi sa credem ca vom stopa poluarea complet, dar macar putem ancerca sa schimbam ATITUDINEA si perceptia oamenilor asupra mediului anconjurator. Poate, pentru noi este un pic cam tarziu, un pic mai greu, dar pentru generatia tanara ACUM este momentul cel mai potrivit sa devina constienta de conceptul de ecologie.Putem avea vise sau cosmaruri, insa LUMEA NU DISPARE CAND INCHIDEM OCHII! „ au declarat organizatorii intr-un comunicat de presa.