StiriONG – VIP Romania lanseaza proiectul Cultural ID

0

Cultural ID este primul proiect cultural organizat de o asociatie studenteasca (Voluntari pentru Idei si Proiecte) cu sprijinul Institutului Cultural Roman.

Timp de 10 zile, studentii pasionati de comunicare si cultura vor putea participa la conferinte, traininguri, studii de caz cu privire la cultura contemporana si la campanii de comunicare pentru promovarea ei.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte planuieste sa gaseasca cei mai creativi studenti, sa-i instruiasca intr-ale comunicarii culturale, sa le ofere instrumentele si mediul perfecte pentru a produce ideile cele mai originale si sa-i premieze. Douazeci de studenţi pasionati de comunicare si de cultura se vor aduna, incepand cu 15 martie la Bucuresti, pentru a elabora o campanie de promovare a unui produs cultural, iar cea mai buna propunere va fi premiata, existand chiar posibilitatea implementarii.

Aceasta prima editie doreste sa creeze un precedent in domeniul comunicarii culturale si sa puna bazele unei comunitati de comunicatori culturali, manageri culturali si dezvoltatori de strategii si politici culturale.