StiriONG – Workshop destinat tinerilor care doresc sa-si inceapa propria afacere

0

BYP (Beyond Youth Potential) organizeaza workshop-ul Train & Go – Mind your own business, in Bucuresti, in perioada 25 – 27 februarie 2011. Scopul evenimentului este de a oferi tinerilor toate informatiile necesare pentru a incepe propria afacere.

Participarea la workshop este gratuita. In urma unei preselectii, 28 de participanti vor afla care sunt pasii de urmat in lansarea unei afaceri si vor dispune de mijloacele necesare pentru a pune in practica ceea ce au invatat. In plus, vor avea ocazia sa isi dezvolte abilitatile de munca in echipa si de relationare cu ceilalti.

Pe parcursul proiectului, tinerii trebuie sa creeze propriile produse si sa obtina profit prin vanzarea acestora. Echipa castigatoare va fi cea care va obtine cel mai mare profit.

Inscrierea la workshop-ul Train & Go – Mind your own business se face in perioada 11 – 22 februarie 2011, prin completarea formularului care va fi afisat in pagina concursului. Cei 28 de participanti selectati de echipa BYP pentru a lua parte la workshop vor fi contactati telefonic a doua zi pentru a confirma prezenta la eveniment.

Mai multe informatii pot fi gasite pe blogul Train & Go – Mind your own business (http://tg.bypteam.com) si pe pagina de facebook.