StiriONG – Your Big Year 2010: castiga o calatorie in jurul lumii pentru implicarea ta in comunitate!

0
your-big-year-2010-castiga-o-calatorie-3018t-1505814

Competitia este cel mai important eveniment oficial al Global Entrepreneurship Week si este deschisa acum inclusiv catre aplicanti din Romania. Castigatorii vor avea ocazia sa intalneasca antreprenori, lideri globali si celebritati in timpul unei calatorii de 1 an in jurul lumii si vor participa la o adevarata aventura – de la proiecte de educatie  in America de Sud la eforturi de conservare naturala in Asia.

Cum te poti implica in Your Big Year?

Fie participand la provocarile originale pe care le lanseaza competitia,  fie  contribuind la promovarea si atragerea de resurse pentru comunitate.  Junior Achievement Romania poate deveni, cu voturile sustinatorilor, una dintre cele 12 organizatii alese  pana la 21 iulie pentru a beneficia de o investitie in misiunea ei.

“Ca gazde Global Entrepreneurship Week, vrem sa demonstram  la nivel global ca romanii isi sustin comunitatea, atat prin participarea la competitie, cat si prin votul dat organizatiei noastre. O investitie de 1 minut pe care fiecare o poate face pentru educatia din Romania!” declara Lucian Gramescu, director operatiuni al Junior Achievement Romania.

Daca doriti sa fiti competitior , informatii despre competitie sunt disponibile la www.yourbigyear.com

Daca doriti sa votati pentru Junior Achievement Romania  mergeti  la www.yourbigyear.com/dashboard/charity_poll/

Junior Achievement Romania, organizatie non-profit a fost fondata in anul 1993 si este parte a Junior Achievement Worldwide®, USA si Junior Achievement-Young Enterprise, Europe. JA este cea mai mare si cea mai dinamica organizatie internationala de educatie economica si antreprenoriala. In Romania, programele JA de tip “learning by doing”  sunt urmate anual de peste 325 000 de elevi din 1200 de insititutii de invatamant si se desfasoara local in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, institutiile de invatamant si comunitatea de afaceri.  Pentru detalii accesati www.jaromania.org

 Sursa: romaniapozitiva.ro