Știri.ong adună comunitatea și ne face cunoștință

0

ONGurile în România reprezintă un univer restrâns de oameni activi, muncitori și dornici să facă lucruri bune. Ne întâlnim pe la conferințe și gale, ne salutăm la proteste sau marșuri, ne întreținem la cafea și suc, ne unim forțele când e cazul.

Odată cu lansarea platformei știri.ong, venim cu o nouă propunere pentru ongiștii din toată România: haideți să ne și cunoaștem. Vom imita practicile din anii copilăriei și vă propunem Oracolul ca formă de a descoperi cine se mai ascunde în spatele Fundațiilor, Centrelor sau ale Federațiilor.

Vă invităm deci să ajungeți și la secțiunea „Puncte de vedere -> Portret de ONGist”, unde vom expune tuturor secretele diverșilor activiști din România. Plecăm de la 10 întrebări pe care le învârtim pe la ongiști, sperând să demitizăm profesia și să o eliberăm de lacătele-i conspiraționiste.

Dorim să prezentăm publicului portrete de ongiști, de oameni simpli care își dedică timpul și energia în folosul tuturor. Vrem să le auzim cauzele, să ne încredem în bunele intenții și să distrugem miturile care fac audiențe. Vrem să ne cunoaștem între noi pentru a putea construi lucruri de calitate și la nivel cât mai mare, pentru a împărtăși ideile și a ne găsi „cauzele pereche”.

Așa că haide alături de comunitatea stiri.ong.

giphy-3402131