Cargill contribuie la dezvoltarea prin joc a copiilor din localitatea Ghergani

0

O copilarie fericita sta la baza dezvoltarii armonioase a fiecarui individ. Acesta este principiul in jurul caruia Cargill a desfasurat cea mai recenta actiune de responsabilitate sociala, sprijinind comunitatea din Ghergani, parte din orasul Racari, judetul Dambovita. Impreuna cu primaria din localitate si partenerii de nadejde de la Junior Achievement, voluntari Cargill din mai multe tari si-au unit fortele si au construit un loc de joaca pentru copiii de la gradinita din Ghergani. 

Micutii au participat si la o lectie informativa sustinuta de Junior Achievement, sub forma unei povesti interactive despre strangerea de fonduri necesare acestei activitati.

Implicandu-se cu entuziasm in jocul propus, copiii au venit cu solutii creative in sprijinul constructiei spatiului de joaca. De la desene cu prajituri pentru vanzare pana la discutii despre organizarea unui maraton in localitate, toate ideile au fost aplaudate la scena deschisa.

Diana Ojica, Presedintele Comitetului Cargill de Responsabilitate Sociala, a spus: „Intreaga echipa de voluntari a fost incantata sa se implice in aceasta actiune, alaturi de partenerii locali. Cargill sprijina activ dezvoltarea timpurie a generatiilor viitoare, iar jocul in aer liber e modalitatea ideala de a creste sanatos. Am reusit sa imbinam aceste principii in activitatea de astazi spre binele comunitatii si acest lucru ne aduce o satisfactie deosebita”. 

„Cei mici au demonstrat inca o data ca imaginatia nu cunoaste limite sau varsta”, a spus primarul orasului Racari, Marius Caraveteanu. „Ne bucuram sa fim partenerii Cargill in acest demers si sa reusim cu totii sa aducem un zambet pe buzele copiilor”.