Carpatcement lanseaza „Ora de voluntariat Hunedoara – editia a II-a – cu noi premii puse in joc“

0

Carpatcement, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Judetului Hunedoara, relanseaza concursul „Ora de Voluntariat” Hunedoara, sub deviza Marile schimbari sunt intotdeauna suma actiunilor mici!

Succesul editiei anterioare si dorinta de a continua sa faca zilnic pasi marunti catre o societate mai buna a determinat compania Carpatcement sa relanseze concursul „Ora de Voluntariat” in judetul Hunedoara. Acesta este destinat elevilor si profesorilor indrumatori care vor avea ocazia sa desfasoare o actiune de voluntariat si sa fie premiati pentru aceasta. 

Proiectul are la baza ideea ca grija fata de comunitate se poate invata in scoli, sub indrumarea profesorilor si dirigintilor. Consecinta acesteia, anume ca dezvoltarea unor astfel de abilitati specifice in randul tinerilor, contribuie cu pasi mici si siguri la construirea unei lumi mai bune, este cel mai important aspect pe care Carpatcement il sprijina.

Derulat pentru prima data in 2013, proiectul „Ora de Voluntariat” a avut un succes considerabil, prin implicarea a sute de elevi si profesori in actiuni de ajutorare a comunitatii si a mediului. Peste 50 de proiecte, de la 24 de colegii, licee si scoli gimnaziale, au fost admise in competitie si promovate pe site-ul si pagina de Facebook  a companiei.

Festivitatea de premiere a avut loc la Inspectoratul Scolar al Judetului Hunedoara sub indrumarea doamnei inspector adjunct Maria Stefanie, unde au fost prezenti peste 200 de elevi si profesori. Acestia si-au ridicat diplomele si premiile chiar de la directorul fabricii de ciment din Chiscadaga, domnul Mircea Bobora.

Astfel, trei tablete performante sunt puse in joc la cea de-a doua editie a concursului „Ora de voluntariat” Hunedoara. Profesorii, dirigintii si elevii vor trebui sa inscrie actiunea de voluntariat in competitie pana la data de 20.06.2014.

Premiile au fost suplimentate fata de editia anterioara deoarece Carpatcement doreste sa vina mai mult in sprijinul profesorilor in a-i ajuta pe elevi sa asimileze intr-un mod interactiv si rapid informatiile.

Concursul initiat de catre Carpatcement, alaturi de Inspectoratul Scolar al Judetului Hunedoara este deschis participarii oricarei clase din scoala generala sau liceu. Mai multe detalii despre regulamentul competitiei se gasesc pe site-ul companiei.