Continua inregistrarile studentilor pentru MOL Freshhh

0

Grupul MOL organizeaza competitia Freshhh pentru cel de-al saptelea an. Echipele de studenti de la universitati si colegii concureaza nu doar pentru distractie, ci si pentru premii de 20.000 de euro si posibilitatea de a construi o cariera. Pana in prezent s-au inscris 320 de echipe de la 250 de universitati din 45 de tari, iar termenul limita pentru depunerea candidaturilor este 7 aprilie 2014, la adresa www.freshhh.net.

In prima faza a competitiei premiate Freshhh, echipele concureaza intr-un scenariu virtual derulat prin internet, rezolvand sarcini industriale si de strategie propuse de Grupul MOL. Cele mai bune 40 de echipe selectate dupa prima runda se califica in faza de Simulare de Strategie, unde vor fi implicati intr-un scenariu de administrare a unei benzinarii si vor lua decizii pe baza unei analize de piata riguroase.

Finala se desfasoara la Budapesta, unde primele cinci echipe se reunesc in fiecare an pentru a concura in direct pentru marele premiu. Primele trei echipe clasate castiga 20.000 de euro (9.000 de euro pentru echipa castigatoare, 7.000 de euro pentru locul al doilea si 4.000 de euro pentru locul trei) si vor avea si oportunitatea de a participa la programul de recrutare si dezvoltare al Grupului MOL.

“Am participat impreuna cu echipa mea la prima competitie, in 2007. Ne-a placut Freshh din prima clipa si, la sfarsitul unei zile uimitoare si obositoare, am terminat finala pe locul al patrulea”, isi aminteste Péter Értelmes, acum Investment Procurement Manager la Grupul MOL. “Ulterior, am participat la programul MOL Growww in 2008. A fost o ocazie grozava pentru mine sa invat despre viata de zi cu zi intr-o companie multinationala si sa castig experienta intr-un mediu multi-cultural”.

Grupul MOL a organizat Freshhh incepand cu anul 2007. Programul urmareste sa atraga si sa dezvolte talente, astfel incat tinerii sa devina un element crucial al companiei. In ultimii sapte ani, 10.000 de studenti grupati in 3.500 de echipe, de la 250 de universitati din 70 de tari au concurat in cadrul programului. Multi dintre ei sunt acum angajati de succes ai Grupului MOL in toata lumea. Grupul MOL a primit, pe 19 martie, Premiul ERE pentru Excelenta in Recrutare, la catecoria Cel mai Bun Program de Recrutare de Studenti, pentru programele Freshhh si Growww.

Competitia Freshhh este destinata studentilor din universitati si colegii. Toti membrii echipelor trebuie sa urmeze cursurile unei universitati sau ale unui colegiu. Doctoranzii au de asemenea posibilitatea de a participa la concurs. Sarcinile care vor fi incredintate se vor axa pe industria de petrol si gaze astfel ca recomandarea este ca echipele sa aiba membri orientati catre aptitudini practice.

Echipe de cate trei membri se pot inscrie la www.freshhh.net . Perioada de inregistrare expira la ora 12:00 PM GMT in data de 7 aprilie 2014.