Douglas lanseaza campania de strangere de fonduri “Beauty of Giving” in beneficiul Asociatiei Little People

0

Douglas lanseaza in reteaua sa de magazine din Romania campania de strangere de fonduri “Beauty of Giving” prin care va dona Asociatiei Little People cate 10 de lei din vanzarea fiecarei palete de machiaj Like.

Obiectivul pe care Douglas si-l propune este atingerea sumei de 35.000 de lei pe durata campaniei: 23 noiembrie – 20 decembrie.

Din aceasta vara ne-am alaturat luptei pe care Asociatia Little People si-a asumat-o inca din 1996 impotriva cancerului la copii si tineri. In fiecare dintre magazinele noastre din Romania am montat o cutie de donatii pentru programele de suport psihosocial al pacientilor si al supravietuitorilor de cancer pe care Asociatia Little People le implementeaza in Romania si Moldova. Iar acum am dorit sa ne implicam si prin donatie directa lansand campania Beauty of Giving“, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas Romania.

Beneficiarul campaniei este Asociatia Little People care are ca obiectiv  imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer prin oferirea unui suport psihosocial pe toata perioada spitalizarii si dupa finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supravietuire a acestui grup de bolnavi.

In 2006, Asociatia Little People Romania a infiintat Clubul Temerarii, comunitatea adolescentilor romani care au invins cancerul, ce numara astazi peste 400 de membri, devenind cel mai mare grup activ de sprijin reciproc in randul adolescentilor si al tinerilor adulti afectati de cancer si totodata una dintre cele mai active comunitati de acest gen din Europa. Scopul Clubului Temerarii este acela de a asigura o sustinere specializata si personalizata la necesitatile fiecarui tanar din Romania in materie de “coping”, facilitand reintegrarea reusita a pacientilor in viata de adolescent sau tanar adult dupa tratament si reintegrare in societate.

Despre Parfumerie Douglas Romania
Douglas a intrat pe piata locala in 2007 si detine acum un numar de 18 magazine in Bucuresti, Baia Mare, Brasov, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Targu Mures.
Oferta Douglas cuprinde produse de parfumerie, ingrijire personala si infrumusetare, machiaj sau accesorii si servicii de consiliere beauty, sedinte de machiaj, sedinte de diagnoza a tenului, mini-tratamente si ambalare cadouri.

Douglas a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 55 de milioane de lei si are aproximativ 200 de angajati.  

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.douglas.ro.