1% din valoarea produselor cumparate de pe EvoMAG.ro vor fi donate, prin Glazeon, unei cauze

0

Incepand cu 22 aprilie 2013, magazinul online evoMAG.ro  face parte din reteaua Glazeon. Cumparatorii vor putea dona 1% din valoarea produselor  daca introduc “Glazeon” in rubrica “Incarca Voucher/Tichet” la finalizarea comenzilor pe www.evomag.ro.

Procentul de 1% se calculeaza in functie de valoarea produselor achizitionate, in felul urmator: pentru cumparaturi  cu o  valoare cuprinsa intre 100 si 199 de lei va putea fi donat 1 leu, pentru cumparaturi  cu o  valoare cuprinsa intre 200 si 299 de lei, vor putea fi donati 2 lei, pentru cumparaturi  cu o  valoare cuprinsa intre 300 si 399 de lei, vor putea fi donati 3 lei etc. Pentru cumparaturi mai mari de 1000 lei vor putea fi donati 10 lei.

Din reteaua Glazeon mai fac parte: High Life Bistro, Peru Bistro, Old Nick Pub, Coftale, Cafe Tabiet Lounge, Caffe Shop Tabiet dar si artistul plastic Nectaria Radu, care doneaza 5% din valoarea tablourilor vandute in cadrul expozitiei „Umbre Suspendate”. In cazul localurilor, cumparatorii au ocazia sa doneze 10% din nota de plata, daca, odata cu aceasta cer si cartonasul Glazeon, iar apoi introduc codul primit pe www.Glazeon.com.

Cauzele catre care se pot face donatii pe platforma Glazeon sunt:  CROS – Centrul de Resurse pentru Organizatii Studentesti, Tribul, ABC Antreprenori, Start me up – Akcees, Asociatia pentru protectia animalelor Robi, Andrei Gligor pentru Inima Copiilor si Fundatia Pact.

Glazeon este o  platforma online prin care cauzele pot strange mult mai usor resurse pentru proiectele lor, dar si  primul start-up romanesc sustinut de Start-Up Chile.

Prin Glazeon  poti sa iti sustii cauza preferata foarte simplu: cumperi din reteaua Glazeon,  ceri cartonasul, introduci codul de pe acesta pe www.glazeon.com si apoi alegi cauza spre care doresti sa donezi banii. Pe tine nu te  costa nimic, iar banii ajung la cauza pe care o doresti.

follow_stiriong-8993992

`